Sunday, March 27, 2011

~seM baRu~

YuhUUUUuu!!!!~~~

aIppp....baRu naK uPdate BlogkaN...heeeee

sIBOk saNgat semenJak, 2menjaK,,, dan 3 menjaK nie...HOhoHO....

~28 MAC 2011~
perMulaan seM baRu UNtuk seSi ke 2 KOleJ seGi serI kembaNgan...AlhaMdulilaH...
laMe gaK aKu bercUtie...Heeee....seMinggu kaT UmaH...pas2 seMinggU laGi sIBok meeTing aND buat ceRamaH....kesIMpuklaNNya aKu xbesedia naK meNgajaR di Sem barU iNi...hahaha...

baRu saT2 pas MeeTIng akadeMIK...UNtuk peendaFtaRan sTudent,, then pukul 2 nanTi ade pendaFtaran dan taklimat deNgan sTudent,,, baNyak sangaT kena BuaT,,,aHOHOHO....seMoga segalanya berJalan LanCar..

baNYak sanGat kerJa naK buat saMpai aKU taK taHu naK starT daRI mane...Plissss2x....

MooD : saYa WIndu In relatioNsHip saYa !!!... gedIKkan

2 comments:

Cikgu Hizazul Khan said...

holla... hihi...

eeee gediknye loobly ni... hahaha...

apepon selamat menjadi pensyarah yg baik n rajin ek... haha...

gud luck!!

bio-jai said...

hihi,,,gedIx erkk>>,,,ahha

abang PUn saMe,,GudLuck untUk segalaNya