Thursday, August 13, 2009

jeng3...ni musim scandal ke ape???

uikkkk...

compius ar misz pejai...nape misz pejai out drpd buletin nie....hahaha

momo n putry_kaya scandal kowg ckp sal sape nie....bg la jelas cikit, misz pejai blur2 lalat je nie...wkakak

pergh rasenya ni keja ice-cream poYo, tp xsangke putery_kaya scandal ngan momo yang wat,,,,hahaha..cian ice-cream poyo pas ni jual nasi lemak je la,, keje die da kene kebas....hahah

momo pon , momo ko xcian ke mak ayah ko kat sane 2...alam ko xsame ngan kite owg,,,g la balik sane sebelum aku panggil wali_songgo versi jawa dalam kelas kite anto ko lek..hua3

weh bgtw la weh sape gerangan mereka yg kalian ceritakan...hua3

5 comments:

rossoneri said...

alaaa miss pejai..ko kan bijak lagi bijaksana..cubelah carik..ko jgn g cari kat koleksi asia tenggara lak.. dah byk klu ktorg bg klu,xkan xdpt tangkap kotttt..

eh,apa kene mengene dgn parentsku dlm hal ni..ala stakat wali songo tu, dia tgk momo y comel ni terus badan kaku tergamam,lidah terkelu, mata terkebil2...xada sape boleh halau momo..wahahahahahahaaha (evil's laugh)

Be who you are said...

'badan kaku tergamam,lidah terkelu, mata terkebil2' mmg akan terjd bila nampak momo tu sbb Momo ni The Pontianak. Mesti la lari...

Miss Pejai mmg klu tu obvious gila, ingatkn Miss Pejai buat mata je tp hati pun sama. Haha~~~ Lgpun lin kali alert la sikit. Tak le jd paparzzi la dia pasti kantoi gosip tu...

Gd Luck Miss pejai utk draft tp hati tetap tinggalkn gossip dlm blog ya

kueyteowkungfu said...

adoi~~~

lmpi nyer miss pejai n tymmoe...
ades~ da byk sgt klu y diberi.

klu xdpt pk gk, xyah pk la.lgpn ni juz skadar gosip.xmsuk pn dlm bab 1.hahahahahaha.=p

bio-jai said...

uikkkk....

JahaT gLer momO, kuey teow n ice-cream yg ganjil lg PoyO...

wEh bg La taW, akU xlEh tdO sIang nie sbb KowG xBG taw...wkakaka

KlO yG bDk RezOrt 2 aku Taw la sbb AKu kan TokeY, Tp yG gUrlz 2 saPe???
pUtri kaYe scanDal kate BKn bDk linG...hahaah

ah bIor la...hahah

kueyteowkungfu said...

oooo...
miss pejai blurr psl gurlz y t'babit...

xyah pk la gurlz 2 spe.die bkn dak linguist pn...n bkn dak resort.
so bia je la.

tgk i ni.i pn xtau spe dat gurlz.so...biaq pi la dia k.huhuhuhu.
lgpn dat gurlz bkn kcau ur bolo2 o ur mr.pejai.hahahahaha.(^,~)