Tuesday, August 11, 2009

jeng3...zul dulu dan sekarang....jom3 main game kutuk2..hahah

jeng...jeng...jeng...

uikk...zUl sebagai radas Kajian berkata: "mak" Tersentap "nyah" bace BLog nie...wkakakaka..

sblom 2 di ingatkan klo anda berhati suam2 kuku baik jangan bace bende nie, coz coretan dari anak didik pendeta zaba nie di hasilkan anyer tok meka yg berati kering saje lorr..hahhaa.

maaf terlebih lu kat radas yg di jadikan bhn kajian, xder niat pon lor mahu entam owg just luah pandgn je maa..hahaha..tp bgos gak kok, coz dpt praktize tok metod...care2 menjalankan penelitian dan pemerhatian di lapangan, analisis perubahan zul sebagai radas kajian..wkakak...

jap g ble msok clazz mesty kene sekeh ngan zul...wkakaka...zul aku da jwp lu nie..

Zu l: woit , asal ko jadikan aku radas kajian ko ah, xder keje ke??? ( mood hangin je)..wkakak.

misz_pejai: uikkk, mara lak, wkakak...( mood glabah)..weiii suke ati aku lor... blog aku, aku punye suke la nk tulis ape...Mr AJ kate dlm blog kite leh tulis pape je, yg ko nk mara2 pehal...wkakakka...

maaf zul...

sebenonye, mase misz_pejai, kuey teow_kedai apex dan ice-cream poyo lunch kat KB td, kami alih2 dapat idea nk wat topik masyukkkk arinie kat blog, weh excited taw kteowg nk wat tajok nie, 3 owg nie wajib wat...tahu je la kami ni kan menget2 dan mongot2 belaka...entah pehal tah alih2 kuar sal zul, mybe sbb aku mara zul kot dlm clazz td,...hahah...nyebok je owg ngah glabah metod xciap...

pas 2 dengan pantas nye terry bg idea...jeng3...nk taw ape???
"zul dulu dan sekarang.."hua3...nie la tajok arini...panas,,,meletop3, berbaloi2...hahah.

tp kan jujur la nie, ikhlas dr aku...zul mmg dah ade perubahan lah..tol x kowg???
die cm dah bih mesre alam, hutan , lautan sungai sume ade...becok pon becok, byk ckp la die ckwg,,syabas zul leh joint group kteowg...klo dulu kan die nie cam blagak pon ader, ego pon boleh lah tahan seriusnye..tp sem nie aku rase die lebih toleransi pas2 leh la diajak bergurau ket..

pas2 kan klo dulu aku tgok die ni makkk oiii, skema tol , ikot gaye UKM la katekan..pas2 cm rajin je, tp sem nie aku tgok gaye UKm die kureng cket lor...mybe H1N1 kot, 2 yg die kurangkan gaye UKm 2...

hahah...tp gua selut ar sama lu zul, lu memang sempoiii...cmnie la baru best, watpe serius2, garang2, tension2, ikot sangat gaye UKm nie.....ko twos je cmnie, mesra ngn kwn2, enjoy2 ngan member2 sbb kite ni remaje skali je zul...oppp Aku remaja tp ko da Tua kot zul...wkakaka..tengok muke tahu...

kesimpulannye....yeS, blajor 2 mmg penting sbb 2 mase depan kite tp watpe idop klo xleh wat owg lain bahgie.....hahahha...

k, zul tahniah atas perubahan ko...tp kan bkn ko je yg berubah sebenarya...jeng3...ader lg sowg dlm linguistik thn 3 nie yg sangat ganjil perubhn nyer maaa....sape???? jom bace lg..

ice-cream u rase u tahu x sape yg mengalami perubhn lebih ganjil dari zul?????hahaha

aku rase lor slain zul terry juga telah mengalami tahap keganjilan dalam perubahan yg amat dasyat..hahaha..tol x Kuey teow???...ganjil je kelakuan die ckwg nie...hahhaha...di mane terry yg dulu..wkakak..di mana lompangnya???

klo dulu die ni cam xder la gler2 sangat, yg i tahu bile dok ngan die ckp about blaja, subjek2 major n tempat rujukan klo time nk exam...haha..tp ckwg nie ganjil gler, kepasifan die dalam kelaz dah hampir nk menyamai rekod nabil raja lawak dan apex senario...hua3...gler la beb.

n kowg nk tahu klo dulu die nie mane suke naik bas...tp pergh ckwg nie mmg gler die sanggup kejo bas dari bawah bukit kat ppbl 2 sampai ke bustop smate2 nk balik naik bas...penat woiii da la naik bukit...hahaha....terry2...xpe lor perubahan ganjil yang menyeronokkan...

9 comments:

KaCaNg87 said...

alaaa..kaCang dH terbaca lorr..ptotnyer bdk baek xleh bace bab2 kutuk owg nih..cne ni mis pejai?

rossoneri said...

hahaha...knp tajuk kajian ni ditukar? kan tajuk tadi korg bincang tu lg menarik..ini permasalahan kajian dah lari nih..awal2 je kene ngan tajuk,tapi tiba2 masuk pula pasal icecream..buatlah tajuk y dah dibincang tadi tuh,xyah peduli pasal icecream tuh...wat je tajuk perubahan:zul vs terry..??..

bio-jai said...

kacang2...wkakaka...

kacang cni owg baik2 pon kami time lorr...hahaha

yg penting ati kene kering...hahahah

kueyteowkungfu said...

hahahahahahahaha.
beb...btl3!mmg ice cream n zul da mngalami p'ubahan y dahsyat!

mmg pnt dol kjr ice cream td!bkn sbuk kjr bas, sbuk kjr die sbb tkot die xtau jln blk.klu korg nk tau,ice cream ni pndia nek bas je...jln blk xtau!hahahahahaha.

pnt...pnt...men kjr2 n gelk2 kt blog ni.hahahahahahaha.

weyh miss_pejai gler la ayt ko.le wt buku lwk ni!hahahahahahaha.

da la nyah...mak xlrt nk gelk2 lg.hahahahahahahaha.out~

bio-jai said...

hahahah...iNa_mOO-moo..

mmg misz pejai nk wat tajok 2 tp kan...hua3..

sakit ati mak ni nyah ble mak bace blog ice-cream 2 ...

die kutuk mak ngan mr x...

penghinaan bg mak taw nyah...wkakak

bio-jai said...

hhahah...

nasib baik ader ko Kuey teow_kedai apex..

mak da xtahan da ngan ice-cream 2..wah2 die kutuk mak taw nyah...

tesentap mak...wkakakak

kueyteowkungfu said...

nyah ko sbr je la ea...

tru cm mAk ni, KeBal sUdaH...hahahahahaha.

Be who you are said...

Aboi...Ckp org je lebih. mentang2 kuey teow tu dgn apex dia tu benar tau. Dia lg la ubah...Ada hati pulak tu.

Miss Pejai kalau nak tau sy penyelamt tau kalau tak bas dah lari. I 1st samapai yg Miss Pejai tu last. Nasib baik I suruh pakcik bas tunggu. Beginilah balasa u pd ice cream. Tunggu dan lihat next time...Dah la jln lambat.

Kalau nak tau ice cream tau jln kaki blk cuma gang hati kering ni je yg slalu nak dok bas. Kata nak diet tp exercise pun tak nak. So tau je la mksd DIET dia...

bio-jai said...

wkakak...

uikkk pecah perot wooo aku ketawe sowg2...

hahah...ice-cream2...u jalan laju sebab takut cair kan bukan sebab u penyelamat misz pejai n kuey teow...hahah

wehhh...jgn la kecoh sal diet...malu mak ...hahah