Wednesday, August 19, 2009

jgn langar aku wehhhh....

hahhaah...

time g penutup peata konvo pon best gler...enjoy sgt2..

dtg2 melantak la weiii...baru pas sedut lemak ptgnyer..mkn nasi aym, wah2...xtahu nk kate sedap ke x, sbb penat sgt,,,cam xder perasaan je time 2..wkakaka

pas2 naik ats tgok2 brg, kuey teow bli tudung , waduh alih2 dgor jay2 nanyi lari2 g tgok artis ngan faezah n diba...

kejap je ngok konsert pon,,, tp klako la bdk ukm tgok konsert,,,sume sopan je weh..cam tengok wayang je aku rase...xper2 syabas, sopan luaran sopan dalaman gak,,,susah nk cari owg cam 2 ckwg nie..hua3..kan3

pas2 teman ice-cream beli cocok2..wkaka..klako ar cocok2 plak...

mase yg di idamkan main game!!!!!

wah mule2 ingat nk main umah antu, tp sape toh kate antu nyer satu je, klo satu je baik xyah ...dok je resort bukan stakat satu berjuta xyah bayo lg...wkaka...seram woooo, zaba ibarat rumah antu...

naik la bumper car...masya-Allah best tahap biawak la...aku la owg yg xreti memandu..beskal xreti keta lg la, mule2 2 xgerak2..hahahah...pas2 baru je aku nk undur, ramai2 hentam blakang keta aku, time 2 aku jerit dlm ati "JANGAN LA LANGGAR AKU WEHHHHHH AKU BARU JE NAK GERAK"...hua3...akhirnya gerak gak keta aku tu...wkakaka..

pas gerak aku lak langor pakcik yg bawak anak tu...wkakak..padan muke die balas dendam..wkakak..

tp ok la best nye xleh diucap ngan kate2...lupe sgala mslah yg bertimbun kat kpale!!!

nie klo g genting nie masyukkkkk gler...cian momo, xpe t kte g genting la momo eh..leh terbang2 sikit awk kat sana..hua

yg penting seronok sangat dpn kwn2 cam ice-cream n kuey teow.....idop dalam kenakalan tp kami xpernah abaikan pelajaran dan masa depan kami....

4 comments:

Be who you are said...

Woi...Baik jugak Miss Pejai ni. Dah komen sampai tahap pontianak pastu puji sampai tahap bidadari pulak...Haha

Kalau nak tahu Miss Pejai mmg tak tau main la asyik jd mangsa kita je. Kereta kita dah la gerak sini sana tp Miss Pejai punyai kat satu corner je henti. Sampai pakcik jaga kereta kena sutuh dia pusing stering. Ntah mcm mana pula bila nak dpt lesen kereta...Haha

mya... said...

smpai aty ko
sebut faaz n terry jek
aku ko xsebut pn
xbest ke ngn aku?
huh

kueyteowkungfu said...

hahahahahahahaha.
lwk..lwk...

miss pejai ratu scndal sedey maa...
ko xsebut nme die.huahuhahuahua.

ratu scndal :miss pejai segan kot nk sebut nme ko sbb ko dtg ngn scandal mlm 2.so...klu nk sbut nme ko kne sebut nme scndal ko skali.sbb korg pakej!hahahahahahaahaha.=p

miss pejai...beskn?
nt klu de lg kte men g k.(^,~)

wei prenggn akhir ko xle blah la...touching ak beb...
tp prenggn akhir ko gk y wt ati ratu scndal remuk, bkecai, hancus n ppe je la.huhuhuuhu.=p

ziha said...

diang de kad raye untuk kamu di blog saye..singgah la amek kad raye tuh..tepek kat blog nih..hihi
bile miss pejai nak jadi follower i?hehe